Onze teams

Team Klant Support

Zij zorgen voor statusbewaking en completeren van de dossiers. Zij controleren of de documenten voldoen aan de vormvereisten van de geldverstrekker. Tevens verwerken zij aanvragen bijverbanden en bankgaranties. Focus van dit team is het verwerken van niet-volmacht dossiers.

Miranda Verhoef

(Nog) geen foto beschikbaar

Jan Meuleman

(Nog) geen foto beschikbaar

 

Team Kennisdesk

Zij brengen hypotheekoffertes volmacht en niet volmacht (rente aanbod) uit. De toegevoegde waarde van dit team bij het  uitbrengen van het rente aanbod is het beoordelen op haalbaarheid. Adviseurs kunnen sinds kort ook een aanvraag vooraf bespreken (sparring partner) en specifiek voor zelfstandigen een inkomensanalyse laten uitvoeren.

 

Team Volmacht (Fizzbo)

Beoordelen en accepteren van de aanvraag voor een 1e akkoord namens de volmacht partijen. Dit team gaat tot het uiterste om jouw dossier zo snel mogelijk bij de notaris te krijgen.

     
Coskun Yilmaz

(Nog) geen foto beschikbaar


Team VCN Krediet Service

De complete afhandeling van krediet- en financieringsaanvragen.

     
  Lorraine Borst

 

 

Team Commercieel

Voor het verbeteren van de samenwerking met onze relaties en om meer aandacht te geven aan de commercie, hebben we een commercieel team. Een Business manager met focus op acquisitie en top 20 kantoren. Een Accountmanager voor retentie en cross-/deep sell en een relatiebeheerder die het beheer van binnenuit coördineert.

     


Team ondersteuning en directie

Alle teams worden ondersteund om de werkwijzes te hanteren én vooral om de  kwaliteit te verbeteren. Denk daarbij bijv. aan tussenpersoon administratie, compliance & het geven van workshops aan het intermediair.

     
 

Wim Jansen

(Nog) geen foto beschikbaar

 

Neem contact op met United Capital.

Meer weten? Vraag alle info.