VCN United Capital Dossier Support

Ontzorgen in alle werkzaamheden!

 

  • Verwerken van alle administratieve handelingen van compleet dossier incl. bijverbanden
  • Dossier compleet maken zodat jij verder kunt naar de volgende klant
  • Structurele ondersteuning of ‘on demand’ tijdens vakanties, ziekte en in drukke periodes.

 

Dossier Support neemt het complete bemiddelingstraject van jou over. Jij hebt de verantwoordelijkheid om een juist en passend advies uit te brengen en deze met de klant te bespreken. De overige zaken nemen wij uit handen. Bij vragen over het advies, verwijst VCN United Capital klant terug naar jou. Jij hebt hierdoor meer tijd beschikbaar en bij drukte, vakantie, ziekte en vacatures kunnen wij je ondersteunen.

 

Het bemiddelingstraject

  1. Het aanvragen en verwerken van hypotheekaanvragen en bijverbanden bij geldverstrekkers en verzekeraars.
  2. Het completeren van het dossier bij de klant vanaf het renteaanbod. Het gehele traject qua verzamelen van de juiste dossierstukken neemt Dossier Support van jou over, inclusief de communicatie naar de klant.
  3. Het complete dossier wordt opgestuurd naar de bank of voor het 1e akkoord bij VCN United Capital, hierop volgt feedback. Opvolging van de feedback doet Dossier Support totdat het dossier Finaal Akkoord wordt gegeven.
  4. Na Finaal Akkoord en uitbrengen bindende offerte, verzorgt Dossier Support het gehele traject tot aan het passeren van de lening (incl. aflosnota’s opvragen en controle notarisafrekening). Jij blijft zelf verantwoordelijk voor het bespreken van de bindende offerte met de klant.

 

Voor dossiers die via Dossier Support worden verwerkt, geldt een opslag van € 250 op de voor jou gebruikelijke dossierkosten, deze zijn afhankelijk van de  afgenomen samenwerkingsvorm.
Klik hier om een volledig overzicht van onze kosten te zien.

“Sinds ik de voordelen van Dossier Support heb ontdekt, hou ik meer tijd over voor waar ik goed in ben: namelijk het adviseren van klanten!”

Marcel Vijselaar,

Vijselaar Hypotheken & Verzekeringen te Wieringerwerf

Neem contact op met United Capital.

Meer weten? Vraag alle info.