Koppeling Elements/ Nationale Hypotheekbond

Dankzij een koppeling tussen het midofficepakket van VCN United Capital (myView) en het CRM systeem van Faster Forward (Elements) en Nationale Hypotheekbond wordt een afgerond hypotheekdossier volledig geautomatiseerd geïmporteerd.

Na het passeren wordt het dossier volledig geautomatiseerd geïmporteerd in Elements en in Nationale Hypotheekbond.

Tussen het aanvragen van een hypotheek en het uiteindelijk passeren, worden regelmatig wijzigingen aangebracht. Ook hiermee houdt het systeem rekening. De data van de aanvraag wordt verrijkt met de hypotheekgegevens van de definitieve hypotheekofferte. Deze data wordt vervolgens geïmporteerd in Elements of Nationale Hypotheekbond. Zo is een tussenpersoon er altijd van verzekerd dat informatie omtrent de hypotheek up to date is. De combinatie van deze systemen biedt aangesloten tussenpersonen de mogelijkheid om op een simpele manier hun beheer verder te professionaliseren.

 

De kosten
Wanneer je gebruik wilt maken van deze koppeling brengen wij je maandelijks € 15 (excl. BTW) in rekening. Dit bedrag wordt in jouw rekening courant met VCN United Capital geboekt.

 

Aanmelden?
Klik hier om jouw kantoor aan te melden voor deze koppeling.

Hierna zetten wij de dienst voor jouw kantoor aan, je krijgt hier per mail een bevestiging van.

Daarna dien je zelf nog enkele instellingen op myView goed te zetten. Je treft de handleiding hiervoor aan in de bevestiging, deze staat ook op myView onder info/VCN United Capital/ handleidingen.