Onze software: myView

VCN United Capital werkt met de adviessoftware en het midoffice pakket van myView. Het midoffice pakket stellen wij gratis aan jou beschikbaar op het moment dat je met ons gaat samenwerken. Ook wanneer je met externe software werkt, kan dit gekoppeld worden aan het myView midoffice pakket.

 

Altijd online inzicht

Met de myView Adviessoftware behandel je een hypotheekaanvraag van A tot Z. Je hebt overzicht in jouw dossiers en kunt jouw dossiers digitaal aanvullen. Daarbij heb je online inzicht in de status van een aanvraag en alle communicatie die heeft plaatsgevonden, met klanten, maatschappijen en evt. de notaris.

Uiteraard is het niet verplicht om ook deze adviessoftware te gebruiken wanneer je met VCN United Capital samenwerkt. Dit is optioneel. Klik hier voor de tarieven.

myView Licenties kunnen uitsluitend per 1 januari van ieder jaar worden beëindigd met een opzegtermijn van 3 maanden. Hiertoe dient de licentie dus voor 1 oktober van het voorafgaande jaar te worden opgezegd.

myView midoffice en adviessoftware is ontwikkeld door UniTrust. Kijk op www.unitrust.nl voor meer informatie over myView.

Neem contact op met United Capital.

Meer weten? Vraag alle info.